Κυριακή 16 Απριλίου 2017

ΟΥΠΑΝΟΙ - ΚΑΤΝΟΙ 2-5

Με πολυ μεγαλη επιτυχια πραγματοποιηθηκε το απογευμα του Μεγαλου Σαββατου, οπως καθε χρονο την ιδια μερα, στο γηπεδο της Ροδιανης ο ποδοσφαιρικος αγωνας των παλαιμαχων της ΔΟΞΑΣ ΡΟΔΙΑΝΗΣ μεταξυ των Ουπανων και των Κατνων.Νικητες οι Κατνοι με σκορ 2-5. Απιστευτη η συμμετοχη φετος απο ποδοσφαιριστες, υπηρξαν βεβαια και καποιες σημαντικες απουσιες,κυριως παιδιων που ζουνε στο χωριο για διαφορες υποχρεωσεις που ειχαν,αλλα και παιδια μακρυα απο το χωριο(Σακης Βαλαης,Ρουλης Φλωρος,Θεμης Βαλαης,Παναγιωτης Βαλαης,Χρηστος Δαβανης,Bαγγελης Καραγιαννης.Γιωτης Μιχαλοπουλος κλπ) και βεβαια των παιδιων που ζουνε πια  στο  εξωτερικο (Πετρος Μιχαλοπουλος, Νικος Τσιαμπαλης,Νικος Τζελλος, Αντωνης Μαστορας κ.α.) και συγγνωμη αν
ξεχασα καποιον να αναφερω..Ο κοσμος της Ροδιανης εδωσε παντως βροντερο παρων. Ελπιζουμε να συνεχιστει ετσι και τα επομενα χρονια και με ακομα καλιτερα!!!!
Λιγο πριν την εναρξη του αγωνα, μετα απο αποφαση των παλαιμαχων, τιμηθηκε ο σημερινος  προεδρος της κοινοτητας της Ροδιανης, Γιωργος Καραγιαννης, για την πολυτιμες υπηρεσιες που προσφερει στην ομαδα της ΔΟΞΑΣ αλλα και στο χωριο!!!

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

0-1  Νασος Μαργαριτης
0-2  Νασος Μαργαριτης
1-2  Κωστας  Χ Ναννος
1-3  Νικος Δαβανης
2-3  Αριστειδης Ναννος
2-4  Μανωλης Καλημερης
2-5  Μανωλης Ναννος

Δυο δοκαρια για τους Κατνους (Κωστας Ρουσιαδης σε χτυπημα πεναλτυ και Δημητρης Χλιαρας), και για τους Ουπανους δοκαρι απο τον Κωστα Χ Ναννος
Πολυ καλη η διαιτησια του εμπειρου διαιτητη Βασιλη Μανακιτσα!!!
Το τελευταιο δεκαπενταλεπτο, αξιζει να σημειωθει οτι αποχωρησαν ολοι οι παλαιμαχοι και τον αγωνα συνεχισαν οι πιτσιρικαδες της Ροδιανης οι οποιοι πραγματικα παρουσιασαν ωραιο θεαμα, πετυχαινοντας στα 15 λεπτα που αγωνισθηκαν, τα 3 απο τα 7 γκολ που μπηκαν σε ολο τον αγωνα, και μας δινουν πολλες ελπιδες για το μελλον!!!!!
Και τελος ενα πολυ μεγαλο μπραβο στους χορηγους του αγωνα που στηριξαν με τον καλιτερο τροπο την εκδηλωση και ενα μπραβο στον ιδιοκτητη του ΡΟΔΟΝ Γιαννη Ναννο, που στο ημιχρονο μοιρασε στους φιλαθλους ποπ κορν!!!!
Φωτογραφιeς απο τον αγωνα μπορειτε να δειτε στο facebook στη σελιδα της ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ
οπως και βιντεο στο youtube πληκτρολογωντας ΟΥΠΑΝΟΙ  ΚΑΤΝΟΙ 2017

Οι παλαιμαχοι με ανακοινωση τους ευχαριστουν ολους οσους βρεθηκαν στο γηπεδο , οπως και ολους τους χορηγους!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου